Blogia
LA NOVELA DE PILAR BELLÉS:

Presentació de "Reunión de colegas" a Vinaròs.

Presentació de "Reunión de colegas" a Vinaròs.

Presentació de “Reunión de colegas” y ponència de Pilar Bellés sobre “Dona i treball” dins de les activitats del Dia de la dona 2014

Dins de les activitats organitzades per Marcela Barbé, regidora de Benestar Social de Vinaròs, va tenir lloc el passat dimecres 3 la presentació de la novel·la “Reunión de colegas” de l’escriptora Pilar Bellés que també va impartir la ponència: “Dona i treball: el problema de l’assetjament i les seves solucions possibles”. Així mateix, es van llegir poemes relacionats amb la igualtat.

Va introduir i tancar l’acte la regidora Marcela Barbé i es va comptar amb la presència de membres de l’Associació contra la violència de gènere “Mi mano es tu apoyo” que, en acabar la seva concentració que es fa el primer dimecres de mes davant de l’Ajuntament, van acudir per recolzar a Marcela Barbé i a Pilar Bellés en aquesta activitat que podríem definir-la com “un crit per la igualtat i els drets de la dona”.

Pilar Bellés no només va parlar de les emotives històries que es narren en la seva novel·la sinó també del subtítol: “Se nos manipula sin que nos demos cuenta...”. En la seva ponència va explicar les diferents situacions  de manipulació i abusos que es troben les dones en la vida diària, la família o el treball y, a més, l’escriptora de Sant Mateu va donar savis consells molt útils en casos de sofrir assetjament o algun tipus d’abús i també per evitar-ho. Com va dir Pilar Bellés, ningú ha d’aguantar abusos de cap tipus i sempre és possible trobar l’eixida, és qüestió d’intentar-ho i no rendir-se.

0 comentarios